Reacties van klanten

Wat vinden klanten van ons?

 

Het echtpaar de heer en mevrouw J. te A.

Sinds ze met zijn tweeën zijn doordat hun kinderen nu elders wonen, veranderen ze regelmatig het interieur.

“We hebben zeker een uur heerlijk door de diverse ruimten gestruind op zoek naar een kast. Uiteindelijk viel ons oog op een mooie kast die qua uitstraling naar ons idee prima past in ons interieur. Na overleg met de Ooyenbargh hebben we afgesproken dat we de kast een week op proef mochten proberen. Na die week waren we overtuigd: dit past bij ons. Ons sprak de persoonlijke ongedwongen en vertrouwenwekkende instelling bijzonder aan”.

 

Het echtpaar de heer en mevrouw M. te B.

Ze zijn kort geleden getrouwd en op zoek naar een leuke twee- of driezitsbank.

 “We hebben samen met ons dochtertje lekker op zondagmiddag naar verschillende typen gekeken. Tenslotte zagen we een degelijke driezitsbank van een mooie stof. De bank en alle mogelijke kleurstalen mochten we een week thuis uitproberen.

De ontspannen sfeer vonden we erg prettig. We kunnen iedereen die op zoek is naar iets bijzonders, aanbevelen om hier langs te gaan”.

 

Mevrouw E. K. te H.

Zij is ruim drie jaar alleen en zocht naar nieuwe meubels.

“Ik ben sinds enkele jaren alleen en ben langzamerhand het interieur aan het vernieuwen om een nieuwe sfeer te creëren. Mijn smaak ligt tegen het klassiek aan. Wonderlijk genoeg vond ik hier tientallen meubels die aansluiten bij mijn smaak. Ik was helemaal weg van een dit kastje. Helaas was het te groot. In overleg met de Ooyenbargh heeft een fabrikant het gewenste kastje op maat gemaakt. Toen het gebracht werd paste het perfect”.

 

De heer M. G. te B.

Hij kocht een bibliotheektrap met anti-slipsokken

“Ik heb bij de Ooyenbargh een Engelse boekenkast gekocht met een bibliotheektrap. Antislipstrips vond ik niet mooi op de traptreden. Om die toch veilig te betreden zijn speciale antislipsokken bijgeleverd. Ik vind dit een onderscheidende vorm van klantgerichtheid.

Wekt dit bij u inspiratie op?

Neem dan eens contact met ons op....

Blijkbaar staat in uw browser javascript uitgeschakeld of uw browser beschikt niet over de nieuwste Flash player.
U kunt deze player downloaden op het volgende adres.