Missie

 

‘People, Planet, Profit’ is het uitgangspunt in de bedrijfsvoering van Ooyenbargh Interieurhoeve. Mensen, milieu en winst zó met elkaar in verhouding brengen dat gesproken kan worden van duurzaam en verantwoord ondernemen. Dat is ons belangrijkste uitgangspunt.

 

Erkend MVO-bedrijf

De Ooyenbargh is een erkend MVO-bedrijf waar het belang van de klant centraal staat. Op het punt van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) gaat de Ooyenbargh heel ver. Zo is dit duurzaamheidprincipe leidend bij de samenwerking met leveranciers en de keuze van meubels. Ambachtelijkheid en uniciteit zijn kernwoorden die passen in de missie van Ooyenbargh.

Ons belangrijkste doel is dat u optimaal wordt bijgestaan bij een verantwoorde keuze van meubels zodat u er jarenlang plezier aan beleeft. Wat dus minder milieubelastend is.

 

Authenticiteit en duurzaamheid

Authenticiteit en duurzaamheid zijn sleutelbegrippen voor deze winkel. De Ooyenbargh neemt alle tijd voor u, luistert naar uw wensen en komt met onderscheidende klantgerichte oplossingen zoals het volledig op maat en naar wens ( laten) maken, aanpassen van meubels of het uitproberen van aan te schaffen meubels in uw interieur.

De Ooyenbargh is CBW-erkend (Centrale Branchevereniging voor winkels op het gebied van woninginterieur.) CBW-erkenning verschaft consumenten specifieke zekerheden.

Rond de Ooyenbargh bevindt zich vier ha. grond die ecologisch wordt beheerd. U rijdt door kruidenrijke weilanden waar de oorspronkelijke plantengroei en vegetatie in tact wordt gelaten. De hoeve is dan ook SKAL gecertificeerd.

 

www.cbw-erkend.nl/

www.mvonederland.nl/

www.skal.nl/

 

 

 

 

Wekt dit bij u inspiratie op?

Neem dan eens contact met ons op....

Blijkbaar staat in uw browser javascript uitgeschakeld of uw browser beschikt niet over de nieuwste Flash player.
U kunt deze player downloaden op het volgende adres.