Collectie

 

De collectie meubels van Ooyenbargh Interieurhoeve omvat meerdere stijlen.

Zo treft u er landelijke, romantische, Italiaanse, Oosterse of strakke design-meubels aan. Meubels gemaakt van uitzonderlijke houtsoorten, ieder met hun eigen karakteristiek, zoals eiken, kersen, teak, grenen, mahonie, noten, iepen, rozen- en wortelnoothout.

Opvallende meubelstukken ziet u er, zoals rijdende bruidskisten uit India, een pronkstuk voor in een hal, een stijlvolle kaptafel in de slaapkamer of een praktisch bureau.

Maar u vindt er ook ‘gewone’ eettafels en design-bankstellen. Kortom: bent u werkelijk op zoek naar wat bijzonders, dan bent u bij Ooyenbargh aan het juiste adres.

 

Indiase bruidskisten

We hebben enkele bijzondere bruidskisten aangekocht. Ze zijn authentiek en origineel in uitvoering. Ze zijn voorzien van prachtig houtsnijwerk en bevatten bijzondere ‘geheime’ opbergplekken voor sieraden en andere waardevolle spullen.

 

Bureaus en boekenkasten in Engelse stijl

Permanent hebben we authentieke Engelse bureaus en boekenkasten in de collectie.

U vindt o.a. voorbeelden van Globe-Wernicke e�tnh�@ C ng voor winkels op het gebied van woninginterieur.) CBW-erkenning verschaft consumenten specifieke zekerheden.

 

Rond de Ooyenbargh bevindt zich vier ha. grond die ecologisch wordt beheerd. U rijdt door kruidenrijke weilanden waar de oorspronkelijke plantengroei en vegetatie in tact wordt gelaten. De hoeve is dan ook SKAL gecertificeerd.

 

Wekt dit bij u inspiratie op?

Neem dan eens contact met ons op....

Blijkbaar staat in uw browser javascript uitgeschakeld of uw browser beschikt niet over de nieuwste Flash player.
U kunt deze player downloaden op het volgende adres.